Barion Pixel
CozyCat

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási feltételek:

Szállítási idő: (Magyarország területén egységesen)

Raktáron lévő termékek esetén: 2-4 munkanap 

Rendelhető termékek esetén (egyedi neves termékeknél!): 8-10 munkanap

(A csomagok általában a feltüntetett határidőn belül megérkeznek hozzád, de előfordulhat – rajtunk kívülálló okokból – logisztikai probléma, ekkor azonnal tájékoztatunk telefonon vagy emailben.)

Átvétel FoxPost automata csomagátvételi pontokon:

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. A bevásárlóközpontok nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet.

Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

Az automaták listáját és további információt itt találsz: (https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/)

 

Házhozszállítás FoxPosttal:

A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést kapsz a futár érkezési időpontjáról. 

Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben az általunk javasolt időpont nem megfelelő számodra vagy más címen szeretnéd átvenni a csomagot. Fontos, hogy ezt megtedd, mert a futár egy alkalommal tudja kézbesíteni a csomagot.

 

Szállítási költség: (Magyarország területén egységesen)

FoxPost csomagpontra szállítás esetén: 1200 Ft

FoxPost házhozszállítás esetén: 4000 Ft

(Utánvét esetén a házhozszállítási díjon felül kezelési költséget számolunk fel. Erről bővebben a ’Fizetési feltétel Utánvéttel’ résznél tudsz tájékozódni.) 

 

Fizetési feltételek:

 

Bankkártyás fizetéssel (BARION)

Megrendelés leadásakor BARION biztonságos rendszerén keresztül. (Közlemény/megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a megrendelés azonosító számát!)

 

Banki előre utalással

A rendelés végösszegét - a csomag kiszállítást megelőzve – előre szükséges teljesíteni az alábbi bankszámlára. 

Nagy Teodóra ev.

Cib Bank 

(HU03)10700093-65579077-51100005

Utaláskor a ’közlemény/megjegyzés’ rovatba kérjük tüntesd fel a rendelésed azonosító sorszámát, illetve a nevedet. Az összeg beérkezése után, megkezdjük a csomag a rendelés feldolgozását, illetve tájékoztatunk a feladásról.

 

Utánvéttel (áru átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával) 

1000Ft (+4000 Ft házhozszállítási díj)

Csak házhozszállítás esetén vehető igénybe. Ekkor a csomag kézbesítésekor a futárnak kell kiegyenlítened a csomag ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával is fizethetsz. Ekkor plusz 1000Ft kezelési költséget számítunk fel. (Erről a rendelési folyamat során tájékoztatunk.) A megrendelés véglegesítésekor ez az összeg hozzáadásra kerül a 4000Ft házhozszállítási díjhoz. 

 

Kapcsolat

info@cozycat.hu
+36 20 949 4902

Hírlevél feliratkozás

© Powered by wAdmin | v3.5.1 | vvortex.hu